NIEUW!

BOTOX BEHANDELING VOOR TEKSTEN
Straktrekken dus. Cursus straktrekken van je tekst, alles wat langdradig is, omslachtig, en niet to the point leidt af, de lezer wil alleen de boodschap, de rest niet. Elke tekst wint aan zeggingskracht, wordt helder en is beter leesbaar door het botoxen ervan. Fictie, non fictie, journalistiek, poëzie, alles wordt perfect.

VOORLEZEN
Lees boeiend voor. Je moet een toespraak houden op je werk, of voor een vrolijke- dan wel treurige aangelegenheid, een tafel speech houden, een verhaal voorlezen, een gedicht, of iets anders, en tot je schrik verliezen de mensen hun aandacht. O dat maakt zo onzeker! . Misschien is je tekst wel prima, maar dat is nooit genoeg, publiek vasthouden blijft een hele klus. Het gaat namelijk ook om toonhoogte, lichaamshouding, je betrokkenheid bij het publiek, en nog een paar van die dingen. Ik kan je leren hoe het wel moet, zodat je blijft boeien, en je na afloop tevreden kunt zijn, zo ook je publiek. Menigeen ging je voor.

MANUSCRIPT KLAARMAKEN
Eindelijk is dan je boek af, nu nog de laatste controle! Die is absoluut nodig, zelf kijk je over “fouten” heen.. Of je bij een uitgever aanklopt, of op een andere manier je boek in de wereld zet; Je teksten moeten absoluut nog een keer door de scanner. Dat kan ik voor je doen, samen met jou natuurlijk. Ja dan is je manuscript pas echt klaar

BELANGRIJKE BRIEVEN SCHRIJVEN Hoe doe je dat, een heel gepuzzel, welke feiten vermeld je wel, welke niet. Sommige dingen kunnen essentieel zijn en het verschil maken . Originele , accuraat geschreven brieven in goed Nederlands werken altijd in je voordeel. Brieven aan uitgevers, sollicitatiebrieven , enzovoort. Samen met jou schrijf ik die brief.

FAMILIEGESCHIEDENISSEN
Het verhaal over je familie opschrijven, maar waar moet je beginnen! Als schrijfcoach kan ik je daarbij helpen. Niets staat je meer in de weg dit plan te verwezenlijken, eindelijk je familiegeschiedenis in boekvorm. Wacht niet langer, neem contact met me op. Eventueel kan je het per internetuitgeverij uitgeven, of “print on demand”.

LEVENSVERHAAL
Of wil je je levensverhaal op papier zetten, een leven met droefheid en vreugde,liefde , verlies; elk leven heeft verschillende kanten, toch is geen leven gelijk. Je kunt het voor jezelf doen, of voor je kinderen, je vrienden, zelfs voor wildvreemde mensen, het gaat erom dat het met hart en ziel geschreven wordt. Maar eigenlijk geldt dat voor ieder boek.

GHOSTWRITER
Wel een verhaal, maar nog geen tekst omdat je misschien niet zo’n ster bent in schrijven, dat probleem kan ik voor je oplossen als schrijfcoach en ghostwriter