Carla Bogaards - Manuscriptbeoordeling

Romans, korte verhalen, poëzie en non fictie, waarbij uitgebreid en vakkundig op de tekst wordt ingegaan.
Het gaat in alle genres om psychologie, logica, "het conflict in het verhaal", groei van de karakters, dialoog, plot, progressie, etc.
Logica is mijn sleutelwoord, voor elk genre, van journalistiek tot poëzie en alles daartussen in. Bij poëzie gelden gedeeltelijk dezelfde "schrijfwetten"- b.v. de juiste metaforen , maar toch geeft dit genre een bepaalde vrijheid.
Schrijven is een innerlijke behoefte. Dat is mijn motto.

Als ik dat kan teruglezen in een manuscript is het pleit al grotendeels gewonnen. Nu nog de puntjes op de 'I' zetten. Schrijven is echt meer dan alleen maar "een mooi verhaal" vertellen. Het is ook schaven, priegelen met woordjes, zinnen om en om gooien, herschrijven, schrappen .

*Als schrijver ben jij degene die stuurt, je neemt de lezer bij de hand, en door het boek leiden, en natuurlijk, biedt de lezer houvast.

Talent kan ik je niet geven, ik kan het je wel helpen ontwikkelen. Stap uit die kwellende onzekerheid, en laat je manuscript door mij beoordelen. Wil je het “rijp” maken voor publicatie? We kunnen het samen doen.

Carla Bogaards - schrijfcoach

Maar nu gebruik van de aanbieding:
De eerste twaalf pagina’s voor 50 euro + rapportage toegelicht tijdens een face to face gesprek. Je weet meteen waar je aan toe bent: veelbelovend, kansloos, stort je je in een roekeloze onderneming of start je een succesvol project. Mail me voor een afspraak.